webbdesign malmö


Sökmotoroptimering (SEO)

Våra hemsidor är alltid designade för att sökmotorerna ska tycka om dem. Dessutom erbjuder vi kontinuerlig förbättring av er hemsidas placering bland sökresultaten. Vi finns i Malmö, men jobbar med kunder över hela Sverige.

sökmotoroptimering malmö

Vill ert företag synas på Google?

Att synas på Google och de andra sökmotorerna är ett enkelt och kostnadseffektivt sätt att skaffa kunder. Webbfarmen hjälper Ert företag att komma högt upp i sökresultaten på de nyckelord som ni själva väljer.

Att placera sig så tidigt som möjligt bland sökresultaten är något varje företag bör sträva efter och så gott som alla större företag arbetar idag med SEO eller sökmotoroptimering.

Vad innebär sökmotoroptimering?

Faktorer som påverkar sökresultaten kan delas upp i två kategorier: Onsite och offsite. Med onsite-optimering menas hur hemsidans kod är uppbyggd och vilket innehåll som finns på sidan. Att just innehållet är relevant för de sökord som man vill ranka på är den enskilt viktigaste seo-faktorn. Utöver innehållet finns det en mängd andrasaker som man med rätt kunskaper kan sökmotoroptimera för att få google på bra humör.
Offsite kräver oftast mer arbete och går i huvudsak ut på att skaffa rätt sorts inlänkar till domänen.

Är SEO svårt?

Att skaffa sig en placering bland de tre översta resultaten är ofta en lång process som kräver mycket arbete, särskilt om det rör sig om populära sökord. Däremot kan man med ett gediget utfört SEO-arbete relativt snabbt se konkreta resultat och ett rejält kliv uppåt på rankingen. Att ta sig in på topp 10 bör vara ett självklart första mål, som kan öka ert företags försäljning ordentligt. Webbfarmen har lång erfarenhet av sökmotoroptimering och vet vad som gäller för att synas.

Kontakta oss så berättar vi mer.